Milin heeft het bestaande assortiment Milinboard kunststof vensterbanken verder uitgebreid met een nieuwe lijn uitgevoerd in een steenlook vensterbank.

De nieuwe steenlook vensterbank is 100 % recyclebaar, duurzaam, niet van echt te onderscheiden, robuust, en dankzij het geringe gewicht gemakkelijk te monteren. De melamine- toplaag zorgt ervoor dat de vensterbanken water- en uv-bestendig, krasbestendig en bestand tegen gloeiende sigaretten zijn. Ze worden geleverd in een standaardlengte van 6 meter en breedte van 250 mm. De vensterbanken zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een smalle neus van 20 mm of met een brede neus van 40 mm. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te hanteren en monteren zijn. Door toepassing van kunststof vensterbanken kunnen koude bruggen worden voorkomen.

Steenlook vensterbank

Vier verschillende natuursteen tinten worden uit voorraad geleverd: Wit, Crème, Freestone mat, Freestone light. De kleuren Carrara marmer en Parelgrijs zijn op aanvraag leverbaar. De bijpassende dubbele eindkappen sluiten onzichtbaar aan en zijn leverbaar in de tinten: wit, crème en kunnen op elke gewenste breedtemaat afgezaagd worden.