De bestedingen van mensen stijgen, steeds meer aanvragen voor nieuwbouw woningen, steeds hogere huizen prijzen en de sterke toename van renovatieprojecten zijn voorbeelden van een stijgende economische tijd. Dat zien wij terug in het aantal aanvragen voor de steenlook vensterbanken, ofwel vensterbanken die de uitstraling hebben van natuursteen maar dan met de voordelen van kunststof.

vensterbank granietDoor goed te luisteren naar de markt, de eindgebruikers en de installateurs hebben wij de steenlook vensterbank assortiment vergroot. Wij krijgen steeds meer vraag naar grotere afmetingen van onze steenlook vensterbanken, om brede ofwel diepe vensters te bekleden. Hierdoor hebben wij ons assortiment aangevuld met 300mm en 400mm varianten. Waarbij de 400mm ook 2-zijdig toepasbaar is. Deze nieuwe afmetingen komen in lengtes van 6 meter en zijn 40mm hoog. De nieuwe afmetingen zijn verkrijgbaar in de standaard steenlook kleuren: wit, creme, freestone mat, freestone light, carrara marmer en parelgrijs.

Duurzaam bouwen

De vensterbank graniet, steenlook ofwel betonlook hebben het kenmerk voor duurzaam bouwen en hebben 10 jaar garantie op het product. Omdat de vensterbank vervaardigd is uit hoogwaardige kunststoffen heeft het een hele lange levensduur zonder kwaliteitsverlies door bijvoorbeeld krassen, UV-licht, water of vocht.