Ben je bezig met een renovatie van je kozijn, of wil je dit binnenkort gaan doen? Is je oude vensterbank verkleurt, of is deze uit de tijd? Binnen het grootste assortiment duurzaam afbouwmateriaal van Nederland heeft Milin een uitgebreid assortiment kunststof vensterbanken. Milin heeft 4 verschillende soorten vensterbanken zodat aan elke vraag kan worden voldaan. De vensterbanken zijn ondergebracht onder het merk Milinboard.

Soorten vensterbanken

Het assortiment kunststof vensterbanken bestaat uit 4 soorten: Overzet, type A, type B en steenlook. De vensterbanken hebben een ronde of een spitse neus en zijn leverbaar in verschillende kleuren. De vensterbanken van Milinboard hebben een lengtes van 6 meter en hebben verschillende breedtes die variëren van 200 mm tot 605 mm.

Steenlook vensterbanken

Steenlook vensterbank van Milinboard is gemaakt van kunststof, hebben een pentadecor afwerking en hebben de uitstraling van echt natuursteen. De voordelen van steenlook vensterbanken zijn dat ze gemakkelijk te verwerken zijn en hierdoor een eenvoudige gemonteerd kunnen worden. De vensterbanken zijn krasvast, onderhoudsarm, UV bestendig en waterafstotend.

steenlook vensterbank

De steenlook vensterbank van Milinboard is te verkrijgen in een lengte van 6 meter en een breedte van 250mm. De steenlook vensterbank komt in de kleuren: Carrara marmer, Crème, Freestone light, Freestone mat, Parelgrijs en wit en zijn leverbaar in een brede en/of smalle neus.

Overzet vensterbanken

Overzetvensterbank van Milinboard zijn gemaakt van kunststof en zijn geschikt voor het eenvoudig renoveren van de bestaande vensterbank. De naam overzetvensterbank zegt het al, hij is te plaatsen over de bestaande vensterbank. Hierdoor bespaar je de moeite om de oude eruit te slopen en er een nieuwe in te zetten. De voordelen van een overzet vensterbank, is naast dat ze gemakkelijke te verwerken zijn, ook onderhoudsarm, recyclebaar, UV bestendig, waterafstotend en schilderen is niet meer nodig.

overzetvensterbank

De overzetvensterbanken zijn te verkrijgen in lengtes van 6 meter en een breedte van 380mm en is verkrijgbaar in de kleuren: crème en wit.

Vensterbanken Type B

De type B van Milinboard zijn gemaakt van kunststof en zijn geschikt voor nieuwbouw en/of renovatieprojecten. De eigenschappen van de type B zijn; onderhoudsarm, recyclebaar, UV bestendig, waterafstotend, schilderen is niet meer nodig.

type B vensterbank

De type B is te verkrijgen in lengtes van 6 meter en een breedte van 200, 250, 300 en 400mm. De type B is verkrijgbaar in de kleuren: crème en wit.