Tegenwoordig is het gebruik van kunststof kozijnen veel voorkomend. Hout is als monopolie van de troon gestoten en heeft plaats gemaakt voor het kunststof. Bij kunststof kozijnen horen ook kunststof afwerkingen. Milinboard is een merk dat gevoerd wordt door Milin dat vanaf heden zich VKG Keurmerk partner mag noemen. 

Om uit de keuze van vele mogelijkheden voor kozijnafwerkingen te kiezen, is het VKG keurmerk het leven in geblazen. VKG Keurmerk staat voor kwaliteitswaarborg van alle gevelelementen van een raamkozijn. De hele keten kan aangesloten zijn bij het VKG. Van de leveranciers van de afwerkingen tot aan de monteur kunnen voorzien zijn van een VKG keurmerk. Zo heeft u altijd de kwaliteitsgarantie waarop u zit te wachten.

Milinboard als VKG Keurmerk partner

Milin B.V., merk voerder van Milinboard, heeft al haar afbouwproducten tegen de VKG ladder aangehouden, samen met nog meer adviezen en eisen kunnen wij met trots vertellen dat al onze producten voldoen aan het VKG Keurmerk. Ook de 4 modellen vensterbanken van Milinboard mogen verkocht worden onder dit Keurmerk. VKG vensterbanken zijn nu hier te verkrijgen.

 

Milinboard volgens Wkb

Met ingang van 2018 komt er een nieuwe wet vanuit de overheid omtrent de gehele kwaliteitswaarborg in de bouw. Dit nieuwe dossier biedt opdrachtgevers en eindgebruikers zekerheid betreffende de kwaliteit van producten diensten. Het VKG Keurmerk partnership speelt hierin al een grote rol en zal dus als perfecte bouwsteen fungeren voor het Wkb dossier.

VKG vensterbanken

 
 
 
Type B – Spitse neus Overzet vensterbank Steenlook vensterbank

 

 

 

 

 

 

Deze verschillende vensterbanken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Klik hier voor een kleurenoverzicht van de VKG gekeurde kunststof vensterbanken van Milinboard.

Meer weten over Milin en het VKG keurmerk partner? Bekijk hier de website

Nog geen reacties

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *