Milinboard is één van de merken van Milin B.V. Milinboard is een veel gevraagd en gebruikt product bij grote projectontwikkelaars én particulieren. Milinboard kunststof vensterbanken worden al veelvuldig toegepast in nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. De kunststof vensterbanken zijn te verkrijgen bij onze dealers verspreid over het hele land.

De vensterbanken zijn te verkrijgen in drie modellen: Type B (ronde spitse neus), overzet en steenlook. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bedrijfsstructuur

Meer dan dertig bekwame medewerkers staan dagelijks klaar om klanten maximaal te ondersteunen en te adviseren bij de uitvoering van projecten. De kennis, expertise en persoonlijke adviezen garanderen iedere klant de beste service en producten tegen de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Keurmerken

Het gehele assortiment is aangesloten bij het VKG Keurmerk als partner en hebben het DuBo keurmerk voor duurzaam bouwen.

Dienstverlening

Betrokken professionele medewerkers staan garant voor snelle en adequate dienstverlening; van advies tot levering en after-sales. Vanuit het nieuwe geavanceerde distributiecentrum en dankzij het one-stop-shopping concept kan Milin het ruime assortiment direct, vaak binnen 24 uur, uit voorraad leveren.

De Research & Development afdeling van Milin is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van haar klanten. Producten die, gericht op nieuwbouw en renovatie, duurzaam zijn en onderhoudsvriendelijke oplossingen bieden voor gevels, kozijnafwerking, vloeren, wanden en plafonds. Tevens is Milin ook specialist als het gaat om hygiënische wand- en plafondbekleding voor de onder andere de voedingsindustrie.

Milin B.V. staat voor Miltenburg Industries en is opgericht in 2003. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 11057400. Milin heeft diverse gerenommeerde merken in haar portefeuille: VinyPlus, Eurotexx, Milexx, Wonderboard, Milyt en DutchPlank.